bedste kvalitet sko og tøj

Kategorier

Forside >  Fortrolighed

Fortrolighed

Formål blev persondata elitecontentwriters.org indsamlet gennem registreringsprocessen: levering af tjenesteydelser, giver overførsel af oplysninger og / eller kommerciel kommunikation, alle af overholdelsen overholdelse af regnskabs- og skat. At levere kvalitet inspektion, giver yderligere eftersalgsservice, at give de oplysninger, og / eller tjenester forsendelse elitecontentwriters.org: Du accepterer at brugeren én gang. Men gennem en tredjepart annonce oplysninger, sende en meddelelse og relaterede produkter og programmer, mødes markeds- og statistisk forskning, marketing og produkt præferencer.

behandling

Den mindste sikkerhed, bilag B (B montage data betragtes store og elektronik, laveste computere og medier, papir eller en hvilken som helst lagret på andre egnede medier, processikkerhed overholdelsen af ​​de tekniske specifikationer af køn (Disciplinare TECNICO) krav) profil specifikation. Dine personlige oplysninger er, alligevel, data blev indsamlet, opfølgning behandling, er det absolut nødvendigt at være i form af en begrænset tid til dette, så de er i stand til at finde din egen, vil blive gemt.

Naturen i stedet for de indsamlede data

Som en illustration af registreringsprocessen, obligatorisk og valgfri: personlige data kan det opdeles i to kategorier. Giver en tvungen data, til ovennævnte formål, processen er strengt tjeneste funktion. Brugeren, hvis du har nægtet at benægte eller accepterer at levere sådanne oplysninger, vil det ikke være i stand til at bruge den forarbejdning service elitecontentwriters.org tilbud. Andre data, bedre service anvendte elitecontentwriters.org at bidrage til at give. Men det kan give, om fri kunde har at tilbyde. Uanset om det er altid præcis og up-to-date dine personlige oplysninger, med henblik på at bekræfte et link til hele systemet, så lad os vide.

Du kan modtage data objekt

De eneste organisationer og funktionelle krav, ordrebehandling i virksomheden, en storforbruger af personlige data, såsom produktsalg, service og nært beslægtede elitecontentwriters.org, hvoraf nogle elitecontentwriters.org. Medarbejdere med henblik på korrekt identificere og udføre agentur vil udlevere personlige oplysninger, som ikke kræver kommunikation og service, vi trænede forbuddet og beskyttelse af sikkerhed og personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger, undtagen når den møder underskrevet kontrakt, videregives til tredjemand, som en licens har været omfattet, kan ikke være uden ulovligt eller deres udtrykkelige samtykke. De mennesker, der er ansvarlige for driften, og returnerer elitecontentwriters.org køber produktet forsendelse. Bank elektroniske udbydere af betalingstjenester, revisorer, regnskab og skat politi og retslige myndigheder på grundlag af loven, behov disse enheder, betaling og rapportering, såsom management bedrageri tjenester ,. For disse mennesker, behøver det ikke dit samtykke elitecontentwriters.org.

Retten til kunden

For personlig data, i henhold til den kunstneriske proces. Behandling kode 7 ret af personoplysninger, men selv hvis du ikke har registreret, for dig at bekræfte, om eller ikke at indhente personlige oplysninger, til højre adgang til og er (personlige data og andre rettigheder, der har let at forstå ), og i form af deres kommunikation. ; Hvis målet og behandlingsmetoder, kan applikationen være ansvarlig for at behandle elektroniske midler til kildedataene af de personlige data til støtte transmissions- eller godsejerklassen og objekter eller personer til at håndtere, og logisk du kan forstå dig selv til at gøre identifikation: du har ret landechef eller udpeget repræsentant.

Du har ret, du kan opdatere til de to foregående punkter, er det nødvendigt at slette dataintegration, konvertering til anonym form eller blokere ulovlig behandling af data, herunder opbevaring af data, dataindsamling proces og certificering af handlingen at lette mål skal være rettighederne til dataoverførslen og formidlingen dette krav, medmindre det er muligt at beskytte rettighederne og midler til at inddrage brugen af ​​proportioner. Jeg være relateret til det formål, at du vil behandle materialet til at sende kommerciel kommunikation af reklamer og direkte markedsføring og markedsundersøgelser og personlige oplysninger, for legitime grunde til dig i alle dele, af personoplysninger forarbejdning håb modsat.

Back
Copyright @2019 www.elitecontentwriters.org.
bedste kvalitet sko og tøj,Stilfuld skjorte billig,Engrosmarked Mode og tøj online