bedste kvalitet sko og tøj

Kategorier

Forside >  Levering

Levering

Leveringstid
At give lokationsbaserede produkter til vores flash salg, som regel 2 til 4 uger, efter hver af vores forretningspartnere, har brug for at få et tilbud fra vores lager levering er i slutningen af ​​hvert salg Der er. Grunden til dette er, at for lang tid end den gennemsnitlige leveringstid er at sikre, at eksklusive tilbud vores medlemmer, vores maksimale vores leverandør med hensyn til salg for.

repræsenterer
Værdien af ​​forskellige størrelser, vores udtrykkelige ordrer fra Royal Mail eller kurer selskab af første klasse i overensstemmelse med selskabets produkter er normalt afsendt skibet. Vi har også, du er på tidspunktet for check-out, er det muligt at vælge denne mulighed, og giver levering og afhentning +.

Ordrer fra udlandet, Royal Mail eller kurer, og "last mile" cover til den lokale posttjeneste af arbejdet. Vi vil blive ydet, når

Hvis du kan hjælpe os, vil vi se, kan du kontakte os, så du behøver ikke være i stand til at finde en udformning af vores land, jeg vil, hvis vi landet har været en stigning i antallet af vores båd hver dag.

Retur Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb ydeevne eller anden grund, kan du. Du fortalte os at han agter at returnere varen, skal du udlede de 14 hverdage efter modtagelsen af ​​anmeldelsen.

Dette projekt, vil tilbagebetaling blive behandlet så hurtigt som muligt, er det behandlet, kan det tage en uge at rydde, inden for 7 dage af testen returnerer en kvittering på vores lager. Det vil meddele at sikre en refusion er blevet behandlet, at dit afkast er modtaget på vores lager, den anden til at sende en e-mail.

Hvis ikke eksisterer projektet, før det når virksomhedens lager, når du tager din løn, du gav os, for at bekræfte, at du ønsker at opretholde en post- legitimationsoplysninger.

Hvis du ønsker at returnere en ordre fra lande uden for EU, i det lokale posthus, bør det være i stand til at levere en pakke CN22 danne din side for at hjælpe med at bane vejen i England for vane. Du vil ikke blive opkrævet importafgifter. Også med henblik på at skrive "tilbagevenden" af side karakterer, anbefaler vi pakken.

Copyright @2019 www.elitecontentwriters.org.
bedste kvalitet sko og tøj,Stilfuld skjorte billig,Engrosmarked Mode og tøj online